fbpx

Gavekort

Organmassage Terapi

650 kr.750 kr.

1t. Studerende 650 kr.
1t. Unge & Voksne 750 kr.

Antal
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

En blid og afspændende behandling for dine organer, så de opnår den balance og bevægelighed, der støtter dine systemer i at fungerer optimalt og styrker dit immunforsvar. Behandlingen er lige noget for dig, der oplever ubalancer i huden, hormonforandringer, perioder med træthed, dårlig blodcirkulation eller emotionel overbelastning.

1t. Studerende 650 kr.
1t. Unge & Voksne 750 kr.

Om gavekort

Giv glød i gave eller kom lisaokkingdam.dk på din ønskeliste.

Forkæl én du holder af med et gavekort til en nærende behandling eller et balancerende forløb hos Lisa Okking-Dam. Under GAVEKORT vælger du, hvilken behandling eller forløb du vil give som gave.

Husk at skrive i ‘bemærkninger til ordren’ ved checkout, hvem gavekortet er fra og til. Så skriver receptionisterne afsenderen på gavekortet og pakker det fint ind med glimmerstøv, hjertevarme og konfetti.

Køb gerne gavekortet i god tid.

Fri levering og forsendelse med POSTNORD, hvor Gavekortet leveres fysisk på den valgte leveringsadresse efter 2 – 7 hverdage.

Betingelser

Et gavekort gælder 12 måneder fra købsdatoen.

Gavekortet er kun gyldigt i klinikken.

Gavekortet kan byttes til en anden behandling, hvis den er dyrere end på gavekortet, betales det resterende beløb på MobilePay Erhverv eller kontant i klinikken efter endt behandling.

Gavekort/VOUCHER byttes ikke til kontanter.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.