fbpx

Gavekort

Voucher

350 kr.

Til dig der giver noget andet end blomster.

Antal
Kategori:

Beskrivelse

Giv glød i gave eller kom lisaokkingdam.dk på din ønskeliste.

 

Om gavekort

Giv glød i gave eller kom lisaokkingdam.dk på din ønskeliste.

Forkæl én du holder af med et gavekort til en nærende behandling eller et balancerende forløb hos Lisa Okking-Dam. Under GAVEKORT vælger du, hvilken behandling eller forløb du vil give som gave.

Husk at skrive i ‘bemærkninger til ordren’ ved checkout, hvem gavekortet er fra og til. Så skriver receptionisterne afsenderen på gavekortet og pakker det fint ind med glimmerstøv, hjertevarme og konfetti.

Køb gerne gavekortet i god tid.

Fri levering og forsendelse med POSTNORD, hvor Gavekortet leveres fysisk på den valgte leveringsadresse efter 2 – 7 hverdage.

Betingelser

Et gavekort gælder 12 måneder fra købsdatoen.

Gavekortet er kun gyldigt i klinikken.

Gavekortet kan byttes til en anden behandling, hvis den er dyrere end på gavekortet, betales det resterende beløb på MobilePay Erhverv eller kontant i klinikken efter endt behandling.

Gavekort/VOUCHER byttes ikke til kontanter.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.