fbpx
Image Alt

Kontakt

Kontaktinformation

Booking kan ske direkte via bookingsystemet – klik her.

Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe og høre nærmere om de enkelte behandlinger, kombinationsmuligheder og forløb, eller ved forespørgsler om behandlingstider uden for normal åbningstid.

Sagasvej 12, 3 tv.
1861 Frederiksberg C.

+45 26 30 58 08

hello@lisaokkingdam.dk

  Åbningstider

  Mandag – Torsdag
  08:00 – 18:00

  Fredag
  08:00 – 17:00

  Lørdag
  08:00 – 14:00

  Hvordan finder du klinikken

  Klinikken er placeret centralt på Frederiksberg 10 minutters gang fra Frederiksberg Metro.

  Hvis du er i bil, er der gode parkeringsmuligheder på Sagasvej.

  Det er ikke længere nok at stille P-skiven. Besøgende skal i stedet bruge en af de fem godkendte parkerings-apps eller parkeringsautomaterne.

  P-App kan downloades her https://easypark.dk/da

  Bemærk

  Søg altid læge, hvis du har symptomer. Behandlingerne erstatter ikke lægekonsultation eller medicin. Behandlingerne kan ikke sidestilles med klassisk massage.

  Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

  Følg med
  Ig. fb.