fbpx
Image Alt

ALT – Naturlig Lifting

ALT - Naturlig Lifting

En ansigtsbehandling, der formår at løfte dig lige så meget indeni som udenpå. Med afspænding, der giver dit ansigt levende glød og symmetri, og samtidig lader din krop koble helt af. Ansigtet er det første, som vi møder, kommunikerer og konfronterer omverden med, og dér, hvor vi eksponerer vores indre følelser og vores selv. Med denne stimulerende behandling forærer du dig selv et løft dér, hvor det kan ses og mærkes tydeligst.

ALT er en teknik, hvor der arbejdes blidt på bindevævet i ansigt, hovedbund, hals og nakke. Behandlingen består af et grundforløb på seks behandlinger, hvor jeg hver gang arbejder ud fra en tilrettelagt metode, som blidt bringer vævet i balance, hvilket giver et symmetrisk ansigt med en strålende glød. Under behandlingen ligger du på briksen med et blødt tæppe over dig, så du kan lade kroppen koble helt af.

Behandlingen anbefales til dig, som ønsker den sunde udstråling og en helt naturlig og effektiv minimering af træthedsrynker, mundvige der trækker ansigtet ned og tunge øjenlåg. Behandlingen åbner ansigtet op og giver lethed og velvære til hele kroppen, da ALT påvirker hele vort nervesystem. ALT kan også afhjælpe ved ubehag som kæbespændinger, forskellige former for hovedpine og afspænder i særdeleshed ved stress. Det gode resultat kan holdes ved lige efter behov.

ALT-Naturlig Lifting består af seks individuelle forløb på hver en time. Hvert forløb lægges inden for et interval på max tre uger. Efterfølgende anbefales individuelt tilrettelagte behandlinger til at vedligeholde resultaterne efter behov.

Pris

1 t. behandling 775 kr. pr. gang.

Studerende 675 kr. pr gang mod forevisning af studiekort.

Børn 4-12 år 575 kr. pr gang.

Bemærk

Søg altid læge hvis du har symptomer. Behandlingen erstatter ikke lægekonsultation eller medicin.

Lisa Okking-Dam er certificeret ALT-behandler fra Fulcrum Institute.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.