fbpx
Image Alt

Om Lisa & Klinikken

Om Lisa

Lisa Okking-Dam har skabt et univers til nærende og opløftende egenomsorg. Med ønsket om at støtte ydre som indre glød gennem afspænding og balancering, så kroppen får fri adgang til harmoni, overskud og glæde.

Lisas evner har altid sat sig i fingerspidserne. Da hun først opdagede de behandlinger, hun i dag selv tilbyder, opstod tanken om en moderne holistisk klinik helt naturligt.

Forud har Lisa haft fingrene i modebranchen med en lang karriere som International Visuel Merchandising Manager. Da hun efter mange år i branchen blev ramt af stress, sagde Lisas krop op. Som yogafan havde hun allerede erfaret, hvordan krop og sind hænger sammen. Derfor var hun åben for at afprøve flere former for behandling for at få kroppen tilbage i balance og harmoni. Det fik hun med blandt andet ALT-Naturlig Lifting og healing. Hurtigt kom drømmen om at mixe den holistiske kropsterapi med hendes flair for at skabe ambiente universer.

Besøg klinikken

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske duft og interiør i ordentlige, bløde og så vidt muligt, bæredygtige og certificeret materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

I lejligheden kan man støde på de tre katte, kendt som Receptionisterne. De hilser sjældent og foretrækker at få deres skønhedssøvn inde i stuerne. De sætter aldrig en pote i behandlingsrummet. Vil du være helt sikker på ikke at møde dem, eller lider du af allergi, så giv gerne Lisa besked i forvejen.

Certificeringer

Certificeringer

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.