fbpx

Handelsbetingelser

Ved handel på shop lisaokkingdam.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem inden du køber.

PRISER

Hos lisaokkingdam.dk, er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

FORSENDELSE & LEVERING

Vi sender til hele Danmark. lisaokkindam.dk tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 15 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Forsendelser er med POSTNORD, hvor pakken leveres fysisk på den valgte leveringsadresse efter 2 – 7 hverdage. Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da hello@lisaokkingdam.dk. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Gældende fragtpriser i Danmark:

Fri fragt ved køb fra 1.000 DKK

På køb under 1.000 DKK gælder:

Levering til ønsket pakkeboks/udleveringssted 39 DKK

Levering til egen adresse 49 DKK

GENERELLE OPLYSNINGER

Lisa Okking-Dam_Shine Your Light✨Bright

Sagasvej 12, 3 TV.

1861 Frederiksberg C.

CVR nr.: 29112908

Telefon: +45 26305808

E-mail: hello@lisaokkingdam.dk

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget din ordre. Ønsker du at fortryde dit køb, bedes du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives skriftligt via mail til hello@lisaokkingdam.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer. Vi tilbagebetaler pengene til det kreditkort som varerne er købt med. Udgifter i forbindelse med returnering af varer skal du selv betale. Produkter tages kun retur ubrugte, uåbnede (i plombering) og i samme stand som ved modtagelsen.

Betingelser for afhentningsordre, her beregnes modtagelsen af varen gældende fra den dag varer er godkendt til afhentning.

Varer, der er undtaget af fortrydelsesretten: Produkter, hvor forseglingen er brudt, og produkter der på anden måde er gjort unikke, herunder gavekort. Gavekort er fremstillet efter forbrugerens særlige specifikationer. Gavekortet kan byttes til en anden behandling, hvis den er dyrere end på gavekortet, betales det resterende beløb på MobilePay Erhverv eller kontant i klinikken efter endt behandling. Gavekort/VOUCHER byttes ikke til kontanter.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Returvarer sendes til:

Lisa Okking-Dam_Shine Your Light✨Bright

Sagasvej 12, 3 TV.

1861 Frederiksberg C.

Vedlæg venligst dokument med ordrenummer i forsendelsen

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for lisaokkingdam.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

PRIVATLIVSPOLITIK

Du kan altid besøge lisaokkingdam.dk uden at skulle oplyse persondata.

lisaokkingdam.dk og vores samarbejdspartnere følger lovgivningen inden for beskyttelse af persondata. lisaokkingdam.dk er ansvarlig og forpligtet til at beskytte personlige oplysninger givet til os i forbindelse med onlinehandel, oprettelse af konto hos os og tilmelding til vores nyhedsmail.

Vi indsamler navn, telefonnummer, mailadresse samt postadresse i forbindelse med onlinehandel. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle og afsende din ordre på korrekt vis.

Du kan til enhver tid få slettet din data. Kontakt os venligst på hello@lisaokkingdam.dk

KLAGER

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello@lisaokkingdam.dk

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til onlinehandel, klinik, handelsbetingelser, levering eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på hello@lisaokkingdam.dk

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.