fbpx
Image Alt

Chakra Balancering

Chakra Balancering

En ren velværebehandling, der på skønneste vis afkobler og giver dig fornyet energi. Mangler du i en periode en mental pauseknap eller overskud og mere power, vil jeg anbefale et forløb af 5 gange. Så kan balancering af dine chakraer, også kendt som Krystal Energi Terapi, være det helt rigtige valg til kærlig og hjælpsom egenomsorg.

Behandlingen afstemmer, justerer og balancerer hvert af dine syv hovedchakraer. Blandt andet anvender jeg Balance Roll-on med æteriske dufte fra AROMA LAB sammen med de smukkeste, certificerede og rensede krystaller, som placeres på de enkelte chakraer for at skabe flow.

Jeg arbejder med de 7 hovedchakraer, der kan beskrives som vibrerende energihjul i kroppen. Rodchakra, Harachakra, Solar Plexus Chakra, Hjertechakra, Halschakra, Pandechakra og Kronechakra (lidt over hovedet). Hvert enkelt chakra har en bevægelse, der kan dreje for langsomt eller for hurtigt. Ubalancer kan for eksempel vise sig som emotionel uro, stor sårbarhed, opfarenhed, dårlig søvn, manglende handlekraft, besvær med at slappe af eller mangel på energi. Hvert enkelt chakra kan have et behov for at blive balanceret og støttet i sin egen bevægelse.

Inden behandlingen vil der være en kort samtale, om der er chakraer, jeg skal have særligt fokus på. Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på briksen med et dejligt, blødt tæppe over dig. Der vil være en finjustering og balancering af hvert enkelt chakra samt healing fra top til tå. Du mærker behandlingen som en mild energi, der giver fornyet velvære og indre ro og energimæssig balance.

Pris

Chakra Balancering består af et til flere individuelle forløb på hver 1,5 time, hvor hvert forløb planlægges efter aftale. 1.200 kr. pr. gang.

Studerende 1.100 kr. pr gang mod forevisning af studiekort.

Bemærk

Søg altid læge hvis du har symptomer. Behandlingen erstatter ikke lægekonsultation eller medicin.

Lisa Okking-Dam er certificeret behandler i Usui Shiki Ryohos system for Reiki Healing, Engle Healing ved Marzia Techau og certificeret behandler i Chakra Balancering//Crystal Energy Guide, Advanced Angel Card Mastery og Angel Guide ved Kyle Gray.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.