fbpx
Image Alt

Healing

Healing

Som en stund med lukkede øjne i den varme forårssol. Lidt sådan kan healing beskrives. Få fornemmelsen af at blive gennemstrømmet af lysende varme, mens roen breder sig i kroppen, og du giver hele dit system en mulighed for at re-loade. Det kan healing gøre for dig.

Er healing helt nyt for dig, så går det ud på at genfinde indre ro og balance ved at få en blid, rensende energi til at strømme derhen i din krop, hvor du oplever blokader eller uro.

De fleste mærker healingen som en vekslende varme omkring i kroppen. Behandlingen er meget afslappende, fordi den afstresser hele dit system, virker forløsende på ophobet negativ energi, og hjælper dig i processen med at give slip. Jeg arbejder med teknikker til at dirigere energistrømme inden for to retninger i healing, som hedder Reiki og Engle Healing.

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på briksen med et dejligt, blødt tæppe over dig. Jeg placerer mine hænder i bestemte positioner over din krop. Begyndende fra toppen af dit hoved på front ned til fødderne og dernæst over bagsiden af din krop. På den måde kan jeg få strømme af energi fokuseret bestemte steder hen i din krop. I processen kan jeg efter behov afspænde på organer som lever, mave og milt.

En enkelt behandling kan fint stå alene, hvis du bare trænger til en stund med ren velvære, hvor du fyldes af varme og opløftende energi. For at opnå den fulde effekt af healingen anbefales et forløb på fire-seks gange.

Pris

Healing består af 1 eller 4-6 individuelle forløb, hvor hvert forløb lægges efter aftale.

1 t. behandling 750 kr. pr. gang.

Studerende 650 kr. pr. gang mod forevisning af studiekort.

Bemærk

Healing kan kombineres med behandlingerne Organmassage terapi, Bindevævs/Fascia Release/ Rosenberg Teknik® eller som afsluttende behandling efter ALT- Naturlig Lifting. Hvis du i en længere periode har været overbebyrdet, vil jeg anbefale, at du booker en kombination af 1 t. ALT- Naturlig Lifting og 1 t. Healing.

Søg altid læge, hvis du har symptomer. Behandlingen erstatter ikke lægekonsultation eller medicin.

Lisa Okking Dam er certificeret behandler i Usui Shiki Ryohos system for Reiki healing og certificeret behandler i Engle Healing ved Marzia Techau.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.