fbpx
Image Alt

Behandlinger

Lisa Okking-Dam tilbyder en række meget blide og alligevel effektive behandlinger, som alle understøtter kroppen i at genskabe balance og giver en følelse af dyb ro, flow og velvære. De inviterer dig alle til at give slip på spændinger og uro med stille bevægelser og blide tryk, der lader din krop hele i sit eget tempo, og din vejrtrækning få plads og dybde.

Er det hele nyt for dig, så kan behandlingerne inddeles i to forskellige tilgange:
Ved ALT Naturligt Lifting, Organ Massage Terapi og Bindevævsteknik/Fascia Release/Rosenberg® Teknik er bindevævet en stor medspiller i hver enkelt behandling, som involverer lette og blide tryk/tvist på ansigt, hals og krop. Ved healing og chakra balancering arbejdes der med energierne via rolige håndbevægelser hen over kroppen.

Nogle behandlinger er rigtig gode at kombinere for at få kroppen helt ned i gear og hjælpe den med at re-charge. Lisa Okking-Dam har et holistisk blik på kroppen, så behandlingerne kan hjælpes ad, når spænding et sted i bindevævet viser sig at hænge sammen med følelser i klemme, et chakra som savner flow, stivnet arvæv eller indre organer, som trænger til balancering. Alt er energi. Behandlingerne foregår som udgangspunkt uden snak for at lade din krop få ro.

Hvilken behandlingsform, du vil have mest gavn af, kan variere afhængigt af, hvor du er i livet, og hvor du oplever det største behov for afspænding. Er det svært at vælge, så læg ud med en ALT-behandling. Den gør så meget mere end blot at forære dig den skønneste glød. Ansigtet er det første, som vi møder, kommunikerer og konfronterer omverden med, og dér, hvor vi eksponerer vores indre følelser og vores selv. Dit ansigt kan fortælle en hel del om, hvordan din krop har det, og hvilken behandling, du vil have mest gavn af, eller hvad der er det rette forløb for dig.

Børn fra 4 år er mere end velkomne på briksen hos Lisa Okking-Dam, da alle behandlinger er egnede til alle aldersgrupper. Der er selvfølgelig plads til, at mor eller far kan sidde med inde i klinikken.

Booking kan ske direkte via hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe og høre nærmere om de enkelte behandlinger, kombinationsmuligheder og forløb. Indehaver Lisa Okking-Dam er certificeret inden for alle de behandlinger, hun tilbyder.

Søg altid læge, hvis du har symptomer. Behandlingerne erstatter ikke lægekonsultation eller medicin. Behandlingerne kan ikke sidestilles med klassisk massage.

ALT - Naturlig Lifting

Den ultimative naturlige ansigtsbehandling, der giver dig det skønneste løft både indeni og udenpå. Du får levende glød, minimering af træthedstegn på huden, løft af øjenlåg og mundvige og øget symmetri.

 

De fingerspidsblide tvist/tryk på ansigt, hovedbund, hals og nakke påvirker hele dit nervesystem og forærer dig dyb afslapning af hele kroppen. Behandlingen er en lise mod stress, kæbespændinger og hovedpine.

Chakra Balancering

En ren velværebehandling, som skaber balance og flow i dine syv hovedchakraer. Med krystaller og dufte afstemt efter hvert chakra og dine behov mærker du ro indeni og fornyet energi.

 

Behandlingen er for dig, der ønsker mild og nærende afkobling, eller savner indre kraft under en periode med emotionel uro, dårlig søvn, mangel på overskud eller besvær med at geare ned.

Fascia Release

En dybt afslappende kropsbehandling, der nænsomt, men effektivt, løsner spændinger i kroppen med blide, rolige tryk fra top til tå.

 

Ren velvære og selvforkælelse, der også er for dig, som har specifikke spændinger i for eksempel nakke, skulder eller lænd, og ønsker en mild tilgang til at give slip på muskelsmerter, hovedpine og stivnet arvæv.

Healing

Mærk indre ro og balance ved at få blid, rensende og forløsende energi til at strømme derhen i din krop, hvor du oplever blokader eller uro.

 

En skøn og forkælende behandling, hvis du føler dig drænet, stresset, har hjertesorg eller bare trænger til at blive ladet op af indre varme, lys og ro.

Organmassage Terapi

En blid og afspændende behandling for dine organer, så de opnår den balance og bevægelighed, der støtter dine systemer i at fungere optimalt og styrker dit immunforsvar.

 

Behandlingen er lige noget for dig, der oplever ubalancer i huden, hormonforandringer, perioder med træthed, dårlig blodcirkulation eller emotionel overbelastning.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.