fbpx
Image Alt

Organmassage Terapi

Organmassage Terapi

Hånden på hjertet. Denne behandling tager sig kærligt af en ofte lidt overset eller forsømt del af din krop. Dine organer. Med denne blide behandling afspændes dine organer, så de igen opnår den frie bevægelighed, der er afgørende for, at du fungerer optimalt. Du får styrket immunsystemet og øget velvære med balance i hvert enkelt organ med Organmassage Terapi.

Organerne knokler for dig hver eneste dag med at holde alle dine systemer og kropsfunktioner kørende. Ofte tænker vi slet ikke på, at de også trænger til opmærksomhed. Ubalancer i dine organer kan vise sig ved hudproblemer, kæbespænding, træthed og dårlig blodcirkulation. Måske kender du også følelsen af at få ondt i maven, når du er ked af det. Det er fordi, følelser sætter sig i vores organer. Stress påvirker eksempelvis leveren. Vrede, eksamensangst eller andre former for emotionelle forskrækkelser kan på samme måde sætte sig i organerne og føles måske som en lidt diffus smerte eller ubehag. Også fald eller hormonelle forandringer kan påvirke organerne og dermed dit velbefindende. Organsystemet har en direkte indvirkning på og essentiel betydning for nervesystemet, hormonsystemet, muskelskeletsystemet, lymfen og blodcirkulationen.

Et velfungerende, sundt organ er i bevægelse. Hvert enkelt organ har sin egen langsomme bevægelsescyklus, der, som i et orkester, blidt spiller sammen med de øvrige organer. Organerne har behov for at glide og bevæge sig frit og ubesværet i forhold til hinanden og det omkringliggende væv. Det enkelte organs bevægelighed kan være blevet forstyrret i sin rytme af din følelsesmæssige eller fysiske tilstand.

Organmassage terapien går stille og roligt ind og afspænder, afstresser og balancerer hvert enkelt organ, så det igen kan bevæge sig frit og ubesværet. Under behandlingen ligger du fuld påklædt. Jeg arbejder direkte på kroppen og anbefaler, at du har noget bekvemt tøj på som tanktop/T-shirt og leggings. Behandlingen foregår sådan, at jeg med blide, langsomme bevægelser arbejder omkring og på dine organer fra halsen og ned over bugen i et system, hvor du skiftevis ligger og sidder på briksen og også er oppe at stå. Alt sammen foregår i et roligt tempo, hvor jeg forklarer, hvad jeg laver. Hver enkelt behandling vil typisk omfatte flere organer, og de fleste oplever med det samme afslappethed, en optimeret balance og øget velvære. Med den her behandling siger du tak for hjælpen til dine organer.

Pris

Organmassage terapi består af 5-7 individuelle forløb på hver 1 time, hvor hvert forløb planlægges efter aftale.

1 t. behandling 775 kr. pr. gang.

Studerende 675 kr. pr. gang mod forevisning af studiekort.

Børn i alderen 4 – 12 år 575 kr. pr. gang.

Bemærk

Hos Lisa Okking-Dam afsluttes Organmassage Terapi behandlingen altid med at afbalancere det/de områder, der er blevet arbejdet på.

Søg altid læge, hvis du har symptomer. Behandlingen erstatter ikke lægekonsultation eller medicin.

Organmassage Terapi kan ikke sidestilles med klassisk massage.

Lisa Okking Dam er certificeret Organmassage Terapi behandler fra Fulcrum Institute.

Har du specifikke spændinger eller irritation i et bestemt område, beskriv gerne dine gener, og hvor længe du har haft dem, i kommentarfeltet, når du booker en tid.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.