fbpx

Gavekort

ALT – Naturlig Lifting

550 kr.3.600 kr.

1t. Børn 4 – 12 år 550 kr.
1t. Studerende 650 kr.
1t. Unge & Voksne 750 kr.
1t. Forløb á 6 gange 3.600 kr. (spar 20%)

Antal
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Den ultimative naturlig ansigtsbehandling, der giver dig det skønneste løft både indeni og udenpå. Du får levende glød, minimering af træthedstegn på huden, løft af øjenlåg og mundvige og øget symmetri. De fingerspidseblide tvist/tryk på ansigt, hovedbund, hals og nakke påvirker hele dit nervesystem og forærer dig dyb afslapning af hele kroppen. Behandlingen er en lise mod stress, kæbespændinger og hovedpine.

1t. Børn 4 – 12 år 550 kr.
1t. Studerende 650 kr.
1t. Unge & Voksne 750 kr.
1t. Forløb á 6 gange 3.600 kr. (spar 20%)

Om gavekort

Giv glød i gave eller kom lisaokkingdam.dk på din ønskeliste.

Forkæl én du holder af med et gavekort til en nærende behandling eller et balancerende forløb hos Lisa Okking-Dam. Under GAVEKORT vælger du, hvilken behandling eller forløb du vil give som gave.

Husk at skrive i ‘bemærkninger til ordren’ ved checkout, hvem gavekortet er fra og til. Så skriver receptionisterne afsenderen på gavekortet og pakker det fint ind med glimmerstøv, hjertevarme og konfetti.

Køb gerne gavekortet i god tid.

Fri levering og forsendelse med POSTNORD, hvor Gavekortet leveres fysisk på den valgte leveringsadresse efter 2 – 7 hverdage.

Betingelser

Et gavekort gælder 12 måneder fra købsdatoen.

Gavekortet er kun gyldigt i klinikken.

Gavekortet kan byttes til en anden behandling, hvis den er dyrere end på gavekortet, betales det resterende beløb på MobilePay Erhverv eller kontant i klinikken efter endt behandling.

Gavekort/VOUCHER byttes ikke til kontanter.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.