fbpx

Gavekort

Chakra Balancering

1.000 kr.4.400 kr.

1.5 t. Studerende 1.000 kr.
15. t. Unge & Voksne 1.100 kr.
1.5 t. Forløb á 5 gange x 4.400 kr. (spar 20%)

Antal
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

En ren velværebehandling, som skaber balance og flow i dine syv hovedchakraer. Med krystaller og dufte afstemt efter hvert chakra og dine behov mærker du ro indeni og fornyet energi. Behandlingen er for dig, der ønsker mild og nærende afkobling, eller savner indre kraft under en periode med emotionel uro, dårlig søvn, mangel på overskud eller besvær med at geare ned.

1.5 t. Studerende 1.000 kr.
15. t. Unge & Voksne 1.100 kr.
1.5 t. Forløb á 5 gange x 4.400 kr. (spar 20%)

Om gavekort

Giv glød i gave eller kom lisaokkingdam.dk på din ønskeliste.

Forkæl én du holder af med et gavekort til en nærende behandling eller et balancerende forløb hos Lisa Okking-Dam. Under GAVEKORT vælger du, hvilken behandling eller forløb du vil give som gave.

Husk at skrive i ‘bemærkninger til ordren’ ved checkout, hvem gavekortet er fra og til. Så skriver receptionisterne afsenderen på gavekortet og pakker det fint ind med glimmerstøv, hjertevarme og konfetti.

Køb gerne gavekortet i god tid.

Fri levering og forsendelse med POSTNORD, hvor Gavekortet leveres fysisk på den valgte leveringsadresse efter 2 – 7 hverdage.

Betingelser

Et gavekort gælder 12 måneder fra købsdatoen.

Gavekortet er kun gyldigt i klinikken.

Gavekortet kan byttes til en anden behandling, hvis den er dyrere end på gavekortet, betales det resterende beløb på MobilePay Erhverv eller kontant i klinikken efter endt behandling.

Gavekort/VOUCHER byttes ikke til kontanter.

Et besøg hos Lisa Okking-Dam stimulerer på flere planer kroppen til at opnå dyb ro og balance. Fra man træder ind i den smukke, gamle Frederiksberg-lejlighed, hvor Lisa bor med sin mand Morten, og går til behandlingsrummet i en stille ende af boligen, indstilles kroppen på at geare ned. Med nøje udvalgte, ressourcefulde æteriske dufte, blid musik og interiør i ordentlige, bløde, og så vidt muligt, bæredygtige og certificerede materialer. Alt sammen understøtter kroppen i at føle sig tryg og klar til at modtage behandling. Så du kan stråle videre ud i verden.

Følg med
Ig. fb.